dijous, 12 de juliol del 2018

2n dia de colònies i tallers d'emocions


Avui ha estat el segon dia de colònies i ha plogut una mica, però ha estat un dia molt productiu:
- Han fet tirolina
- Han anat a la piscina
- Han jugat a futbol, i finalment,
- Han jugat a la bandera.













La cara dels petits ho diuen tot :)


Per part dels infants que segueixen al casal, ha sigut molt emocionant. Avui tocava treballar les emocions, i que millor que fent tallers.


Els joves han preparat fotos pel concurs #somnord #somosnorte i desprès han treballat les emocions amb la pel·lícula "Del revés". 


Els petits han fet un munt de coses! Primer, han escoltat el conte del monstre dels colors amb unes titelles i han parlat sobre les diferents emocions. També hi ha hagut temps per relaxar-se. Al taller d'avui hem fabricat el pot de la calma per relaxar-nos quan ens posem nerviosos.

A última hora, han omplert una mica més l'ampolla del monstre d'aquesta setmana.















Els mitjans han treballat les emocions començant el dia escrivint els nostres sentiments a la capsa de les emocions, tot seguit han realitzat una dinàmica de relaxació, i, per acabar, han fet un joc a partir de la nostra silueta, descrivint entre els companys característiques positives de tots els components del grup.











A rítmica, avui han treballat la flexibilitat amb bancs! Estan millorant la posició corporal i la tècnica.





Els grans han fet un taller d'expressió artística i un taller per treballar les emocions, tot enllaçant-lo amb una introducció a la defensa personal.





















Potser repetiran per que han gaudit força.

I fins aquí el dia d'avui!

1 comentari: