dilluns, 18 de juliol del 2016

GRESCA EUROPEA: COMENÇA L'ÚLTIMA SETMANA DEL CASAL!!!

Ja hem començat la darrera setmana del Casal, aquesta veurem les tradicions, costums i festes d'Europa, un continent amb gran repertori cultural.

A l'escola Floresta:

Els més petits han realitzat banderes dels diferents països del continent i s'han refescat amb jocs d'aigua per combatre aquesta calor.

Els mitjans han fet un taller de fotos, han practicat diferents esports i finalment han estat practicant el ball que hauran d'ensenyar als diferents cursos dels casal. 




Els grup de Grans ha practicat diferents esports durant el dia i més tard han fet jocs d'aigua amb els Joves. Aquests abans s'han posat a prova amb diferents preguntes sobre Europa.





Les noies de rítmica avui han estat ballant zumba amb molta marxa! Més tard han assajat el el ball que hauran de fer al musical de dijous que segur que els sortirà genial.
 











A l'escola Roureda:

Els més petits han pintat mapes del món i d'Europa. A més han gaudit d'un dia d'esport al gimnàs amb molts exercicis de psicomotricitat. 









El grup de Mitjans han gaudit d'un bon dia esportiu amb molts jocs amb pilota, han corregut, suat i practicat sense parar! 










Finalment, els Grans del Casal de l'escola Roureda han estat descobrint les principals festes d'Europa amb un concurs de preguntes a l'estil BOOM (el concurs). Després han realitzat un Grand Prix: un circuit de diferents proves d'habilitats esportives. 









I al final de tot hem gaudit tots junts de la Festa Europea en cada escola per acabar aquest dia tant divertit! I fins i tot ens ha visitat la nostra estimada Fili! 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada