dilluns, 2 de setembre del 2024

Gràcies!

 

Benvolgudes famílies,

Aquest estiu, el casal "L’Aventura dels Elements" ha estat una experiència vibrant i inoblidable, i volem expressar el nostre sincer agraïment per la vostra participació i suport, així com la confiança depositada en nosaltres.

Amb un total de 241 participants repartits en tres ubicacions, cada centre ha pogut oferir una experiència única i adaptada als interessos i edats dels vostres fills i filles. A l’escola Can Deu, l’escola Gaudí i l’institut Joan Oliver, els infants i joves han viscut un estiu ple d’activitats enriquidores.

La vostra confiança en l'Associació Esportiva ens ha permès fer realitat aquest casal, on els infants han pogut explorar, aprendre i divertir-se mentre gaudien de l'estiu amb amics nous i antics. Estem orgullosos de la comunitat que hem creat junts, i tot això no hauria estat possible sense la vostra col·laboració i el vostre suport continu.

Esperem que els vostres fills hagin gaudit tant com nosaltres organitzant aquestes setmanes plenes d'aventures. Continuem treballant amb il·lusió per oferir activitats que fomentin el creixement personal, la creativitat i l'esport, i esperem tornar a comptar amb vosaltres en futures iniciatives.

Moltes gràcies per fer d’aquest casal un èxit rotund! Aprofitem per recordar-vos que teniu un recull de fotos i activitats tant al bloc Associació Esportiva Can Deu (casalestiuaecd.blogspot.com) com a l’Instagram @aecandeu on hi ha vídeos resum d’aquests dies. Us deixem l’enllaç a la nostra pàgina web on hi ha les activitats que portem a terme desde l’associació.  Associació Esportiva Can Deu (associacioesportivacandeu.com)

Aquest any l’Associació celebra el seu 35é aniversari, on estem preparant un ampli ventall de sorpreses i activitats, per tal de poder gaudir junts d’aquest esdeveniment tant especial.

Cordialment,

L’Equip Educatiu de l’Associació Esportiva Can Deu