dimarts, 4 de juliol del 2017

Tallers i jocs amb molta diversió!Avui ens hem quedat en l'escola i hem pogut gaudir de diferents activitats i molta diversió.

A primera hora ens ha arribat un missatge de la tribu que viu a l'illa deserta i ens ha encomanat la missió de trobar peces d'un mapa i hem pogut conèixer el nom de la tribu.

El nom de la tribu és WIKI WIKI !


Els més petits han gaudit d'un dia molt tranquil fent psicomotricitat i jocs al pati. 
Que bé ho han passat!Els petits del Roureda i Floresta han realitzat un taller de manualitats  fent una brúixola per poder orientar-se en l'illa.


Els mitjans del Roureda i el Floresta han realitzat les proves de líder que fan cada setmana i després han fet una brúixola en el taller de manualitats.


Fotos prova líderFotos taller de BrúixolaEls grans del Roureda i el Floresta han realitzat una dinàmica de cohesió de grup on han parlat de les coses positives que veuen en els seus companys i monitors i han fet una brúixola en el taller de manualitats.

Gràcies a la dinàmica de grup estan molt més units i comunicatius!


Els joves han tingut una gran idea i han realitzat un photocall per poder fer fotos divertides i originals.Que gran idea!

Les noies de rítmica han gaudit moltíssim en la recerca del mapa que la tribu ha deixat i ho han passat genial practicant i realitzant jocs.

Els dies que ens quedem als col·legis ens agraden també moltíssim, ja que estan plens d'activitats i diversió!

Mitjans, grans i joves esperem que estigueu preparats per aquesta gran nit de gimnàs! Quines ganes!

Cada vegada trobem més pistes i estem més a prop de poder sortir de l'illa. Ànims supervivents, ho esteu fent genial!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada