dijous, 27 de juny del 2019

Coneixem a la Rufa!

Avui els nens i nenes del casal han conegut a la Rufa, la cosina de la Fili, que com ja sabeu aquest any no hi és al casal.

També hem descobert que barrejant el color groc i el blau, surt el verd!!!!















Després hem pintat més taques amb el color que hem descobert avui!



Com hem hagut de suspendre la sortida al bosc perquè feia molta calor... els infants de l'escola Roureda han sortit una estona al bosc de la romeua buscar pals i flors per decorar el marc que faran amb la foto de grup.

















Els nens i nenes del Floresta han fet jocs a l'escola Can Deu i els infants de l'escola Roureda, han tornat a l'escola per fer també un munt de jocs i de balls per gaudir d'aquest casal tan divertit!!!!





















Les de rítmica també han fet activitats al gimnàs!




A més, els mitjans de la Floresta han estat creant cares amb dues fruites molt fresquetes: la síndria i el meló!! Així de divertides han quedat!! També han estat jugant a diferents jocs.
Que bé que s'ho han passat!!!!

















Per últim... els Joves del casal han col·laborat en la presentació de la Rufa i el descobriment del color verd. Han jugat a jocs tradicionals i a causa de l'onada de calor han assistit a l'Espai Jove on han realitzat diferents tallers i jocs, a més a més de pintar les samarretes del casal!!!!!!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada