divendres, 24 de juliol de 2020

ÚLTIMS DIES DE CASAL
Avui el grup dels BITXOS hem gaudit de valent! Hem aprofitat per realitzar un taller i hem jugat al pati de l'escola. Després hem tornat al gimnàs i hem fet jocs d'equilibri

El grups dels ÀTOMS hem fet esport a primera hora, després un circuit de resistència i estiraments. Un cop acabat el pati hem acabat de veure una pel·lícula i hem acabat el dia fent manualitats!


Els MICRO BITXOS hem gaudit de les instal·lacions del Centre Cultural i ens ho hem passat genial! Hem aprofitat per jugar i fer un taller amb argila. Per finalitzar, hem guixat la sal amb guixos de colors i ho hem ficat en un pot on podem observar tots els colors!El grup dels EINSTEINS JUNIOR hem creat els regals per l'amic invisible, polseres i atrapasomnis, ens han quedat super bé!
Després hem gaudit d'un esmorzar de fruita boníssim i saludable i , per finalitzar, hem recollit el nostre material i les nostres creacions!El grup dels FARGANXS hem marxat d'excursió. Hem anat fins al centre cívic de Can Deu a l'Espai Jove i hem pogut gaudir i jugar al billar, a jocs de taula, pin pong, entre altres... ha estat molt divertit!!
El grup HANTA hem aprofitat un dels últims dies per fer el taller que més ens agrada... SLIME! No ha estat gens fàcil , però finalment ho hem aconseguit i, a més, ens ha quedat genial! Finalment hem fet els regals per a l'amic invisible que farem el proper dimarts.


I per últim, el grup SHOT també hem fet SLIME. Ens agrada moltíssim i tenim molta experiència, ens ha quedat xulíssim!!

RECORDEU QUE DILLUNS MARXEM A LA PISCINA! NO OBLIDEU DE PORTAR BANYADOR POSAT I PORTAR TOVALLOLA. 

BON CAP DE SETMANA!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada