dijous, 30 de juny del 2022

4rt Dia de Casal: ens visita la Rufa!!

Avui el 4rt dia de Casal les escoles han continuant fent activitats relacionades amb jocs populars i el més esperat ha sigut la visita de la mascota de l'entitat: la RUFA.


 

 A l'escola Gaudí avui els petits i mitjans de l'escola  hem acabat  de pintar i decorar la capsa. També hem fet el balero.




 
Després de la visita de la Rufa hem llençat el dau i realitzat els reptes.







Avui el nens mitjans i grans de l’escola gaudí, hem fet polseres, després ha vingut la Rufa a visitar-nos i per últim hem fet un laberint. 




 
Avui a l'escola Can Deu el grup de petits  ha rebut a la mascota Rufa  en la seva visita.
Hem llençat el dau , fet els reptes de la mascota. I per acabar el matí hem fet un ball i un balero.





Avui els mitjans de Can Deu han rebut la visita de la Rufa a primera hora, aquesta els hi ha plantejat el primer dels quatre reptes que hauran de superar al llarg d'aquest casal d'estiu. Al marxar la Rufa hem jugat una partida al joc que ella ens ha proporcionat i que ens acompanyarà també al llarg de tot el casal; el premi d'avui han estat unes piruletes!





Després hem anat fins a la ludoteca per fer-nos pulseres i collarets, a més de crear les nostres figures de Pyssla.
 





 

Avui els nens i nenes grans de l’escola Can Deu hem rebut la Rufa per escoltar els reptes que ens proposava. Hem creat el nostre propi puzzle i ens hem inventat una cançó😊








 

 
 Avui a l'escola Roureda els petits hem fet un 3 en ratlla amb cartrò i fang.
Ens ha visitat la Rufa i hem practicat  el Repte.
Hem llençat el dau al joc de la Rufa i hem fet un ball


El grup de play P5 han decorat la seva capça i després hem començat el joc del tres en ratlla. Ha vingut la Rufa i el nostre repte és saltar a la comba. Al nostre grup ho hem guanyat amb 14 salts!!
 




Els mitjans han fet un laberint i també han rebut a la Rufa


 
 
 
Avui el grup de grans hem estat fent treballs manuals i fent diferents jocs. Ens ho hem passat genial! A més, ha vingut la rufa a veure'ns i hem aconseguit el repte que ens ha proposat.



Avui els Joves han visitat l'Espai jove Doctor Plans, molts d'ells ja estan acostumats a anar-hi la resta de l'any, però altres no, així que hem anat a:

Jugar a jocs  de taula, ping-pong, futbolí, billar...



i també a jugar al joc de la RUFA, on ens ha tocat fer relleus en parelles lligats de peus.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada