dijous, 20 de juliol del 2023

 ESCOLA CAN DEU

 PETITS P3/P5


Avui els petits del casal de l'escola Can Deu ens hem ajuntat per a realitzar diferents activitats.
Hem estat fent jocs a l'aula i hem practicat les emocions bàsiques, també ens hem pintat la cara amb els dibuixos que més ens agrada veure!
A més, hem practicat per última vegada els balls del Got talent, quina emoció tenen els nostres infants!




PETITS P4


Avui en diseñat un marc per a fotos i em fet un vaixell!!!




MITJANS 

Avui el grup de les ardilles voladores hem estat jugant a diferents jocs al pati. Després hem assajat el nostre gran ball per a demà. Finalment, hem acabat les manualitats que ens faltaven i hem fet les últimes polseres!




GRANS 


Avui els més grans del can deu hem preparat el material per la nostra actuació de demà i hem acabat de planificar els últims detalls. Esteu preparats i preparades per veuren’s?





JOVES

Jugant a bàsquet pati de l'escola can Deu.  Fotos de record del Casal.  Teranyina de les seves opinions.



ESCOLA GAUDÍ                                                                             MITJANSAvui els mitjans del gaudí hem practicat per ultima vegada l’actuació de demà. Després del pati hem fet jocs i per finalista el dia i combatre una mica la calor ens hem posat a fer relaxació.
                                                                                    


GRANS

Avui els nens grans del Gaudí han fet el ball per aquest divendres!!! També han fet jocs d’esport i s’ho han pasat genial.


ESCOLA ROUREDA

PETITS P3


Avui penúltim dia del casal, hem acabat la nostra manualitat, La Papallona, jugat a jocs com el mocador i assaig per a la gran festa de demà.





PETITS P5

Penúltim dia de casal, hem assajat el nostre ball, jugat amb plastilina i celebrat l'aniversari de la Naiara que ha fet 6 anys! .
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada