dimecres, 26 de juny del 2024

Segon dia de Casal i quina aventura!!

Escola Joan Oliver

I3

Avui els nens i nenes de I3 del Joan Oliver han deixat anar la seva imaginació... endevineu que estem fent?

Tot i que després de tot aquest treball, ens mereixem un descans!


El grup dels lleons i les lleones hem creat la nostra pròpia planta! Primer, hem pintat l'envàs i després hem posat la terra i les llavors... ens ho hem passat pipa!



I4

En el segon dia d'esplai, hem creat vida!! Els infants han fet cadascú una planta composta per: una malla, un got de iogurt, terra i llavors. Al final del casal es veuran els resultats... quines ganes!!! Més tard, hem estat jugant al joc dels animals, on ens ho hem passat súper bé. Per acabar aquest dia tan divertit, hem fet unes partides al futbol.





I5 

Els Pisciners d'I5, hem jugat a terra, mar i aire. Un joc que els ha encantat. També, hem fet la nostra pròpia planta, hem decorat els gots de iogurt amb mooolts colors!
També hem fet la nostra pròpia planta! Primer, hem decorat els gots de iogurt amb molts colors i després hem posat la terra a la mitja amb les llavors perquè avia't creixi.




















MITJANS

Avui els mitjans del Roureda hem anat al parc del nord i hem fet molts jocs. Després, hem començat a decorar la manualitat de la planta. Ho hem passat moolt bé!!!!


GRANS

Els grans hem estat realitzant diverses activitats pel bosc.




Escola Gaudí

INFANTIL

Avui hem fet els nostres prismàtics, hem fet jocs tradicionals i també hem dibuixat.



MITJANS I GRANS

Els grans del Gaudí hem acabat la bandera i pintat el pot de iogurt! Després ens hem ajuntat amb els mitjans per fer jocs.





Escola Can Deu


I3




I5


Avui "les Papallones" s'ho han passat molt bé. Hem anat al Parc de la Primavera a esmorzar i fer activitats. Després, hem estat una bona estona jugant al centre de tarda.




1R I 2N




3R I 4T


Avui hem estat en el Parc del Nord jugant a jocs esportius i a l'escola Can Deu han vingut a fer-nos una gimcana matemàtica amb experiments de química i jocs de lògica.





5È I 6È



Joan Oliver

JOVES

Dia de bosc superat!!!! Tot i que feia calor hem gaudit de molts jocs amb els companys/es sempre per l'ombra i amb molta aigua.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada