dijous, 11 de juliol del 2019

Dijous de manualitats i jocs esportius

Quin dia més divertit! 

Els més petits continuen donant color a la nseva samarreta del casal. Com ja sabeu, anteriorment s'havíen pintat una taca de color blau. Així doncs, ara que el coneixen prou bé i l'identifquen, han continuat decorant-la. Aquest cop els ha tocat pintar-la de color groc.





Aquest matí ha sigut molt especial perquè han realitzat una petita sessió de cinema. Els més petits han gaudit del film "Del revés".





 Els petits s'han esforçat molt a fer uns mandales de colors que han quedat molt divertides, i en acabar, han realitzat un circuit al gimnàs on han pogut córrer i passar-s'ho molt bé.







També han escrit els seus noms amb pintures de diferents colors utilitzant bastonets.





Els més petits de l'escola Roureda també han fet sal de colors, a més de fer jocs esportius al pati.






La colla de mitjans han realitzat activitats esportives al gimnàs, i també, els infants han elaborat un slime de colors. Ha sigut una activitat molt divertida on els infants han gaudit molt.










Els grans han realitzat jocs esportius, com per exemple: fútbol amb els peus lligats, cirrcuits al gimnàs, etc. Però abans de començar els jocs esportius, han realitzat uns estiraments previs per escalfar. I per acabar han intentat fer un slime. 
Els Grans de la Roureda, a més de fer totes aquestes activitats, també han fet un mural de colors amb pinzells.







I per finalitzar, els joves han realitzat una gimcana d'aigua i han aprofitat per fer cohesió de grup i passar bones estones amb els companys.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada