dimarts, 28 de juny del 2022

 2n dia del casal d'estiu 2022: Summer games!!


Avui tots els infants de les coles han gaudit de les seves activitats i jocs populars.

Els petits de l'escola Gaudí que es diu "Sonic" han fet molts jocs que han gaudit molt. Després han fet un taller i crear la seva pròpia medalla.




Els petits de l'escola Can Deu han jugat al joc de la bomba i han fet jocs amb la comba i crear un laberint amb plastilina i han pintat la seva caixa.




El grup de petits de l'escola Roureda han fet el joc de les anelles que han jugat molt i han gaudit, després han fet creacions amb la plastilina.







Grup de mitjans de l'escola Roureda han fet molts jocs diferents, pica paret, mataconills, després d'esmorzar han creat el seu propi laberint de bales!




Els grans de l'escola Roureda han anat a la ludoteca i a l'espai joves al centre cívic de can deu. On han gaudit molt i ha sigut un dia molt entretingut!



Avui el grup de grans de l'escola can deu han encetat la jornada fent un circuit esportiu amb escalada, slackline i molts més exercicis. 
Després s'han desplaçat fins a l'espai jove, on han desenvolupat la seva manualitat: un tres en ratlla per jugar a casa i han gaudit del lleure jugant al futbolí, ping pong, billar i altres jocs de taula.




Els joves hi han treball en equip ha estat el seu objectiu, i tot allò que s'aconsegueix amb harmonia, respecte i moltes ganes, a donat el seu fruit.
                                           Realitzar activitats esportives tots junts…




Tot això ha sigut el dia d'avui, recordem que demà anirem al bosc. Portar aigua, calçat tancat i cómode i gorra.
I sobretot i molt important...
PORTAR LES GANES DE JUGAR!!!























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada