dijous, 7 de juliol del 2022

NO PAREM!!!

 

GANES DE PASSAR-HO MOLT BÉ

Els petits de Can Deu a primera hora han fet un repte de la Rufa, un dibuix lliure i un circuit del Mario. 


El grup de petits del Roureda, hem començat el dia fent endevinalles, després del pati hem fet el Repte de la Rufa i per acabar un circuit inspirat en Mario Bros.

Els petits de Can Deu a primera hora han fet un repte de la Rufa, un dibuix lliure i un circuit del Mario.

                                     
  
                                     

                                                             

El grup de mitjans del Roureda hem estat fent el repte que ens va posar la Rufa. Després hem fet la nostra màscara del Mike. 




El grup Play de la Roureda hem jugat al memory. Després hem pintat les nostres monedes i estrelles que les em utilitzat per entrar al món del joc Mario Bros! Hem gaudit moltíssim.




 

Per una altra banda, l'altre grup de mitjans del Roureda han fet una gimncana!!!


Mentre que el grup Sonics del gaudí hem jugat a diferents jocs amb la pantalla tàctil, després hem realitzat un circuit com si fóssim Mario i Luigi i per acabar hem gravat el vídeo del repte de la Rufa. 






D'altra banda, el grup de mitjans de Can Deu, els Sonics hem tornat a fer anar el taulell, aquesta vegada ens ha tocat un repte, anar fins al pati a peu coix!!!! Ha sigut molt divertit ens agrada molt els reptes que ens proposen!!!! Seguidament hem fet les màscares del Sonic, hem treballat molt i la veritat és que ens han quedat súper boniques!!! I després hem fet diferents activitats al pati!!! Fins i tot, hem fet un concurs!!! Això no ha sigut tot, avui era l'ANIVERSARI DE LA PAULA així que li hem fet una corona!!!! Tot i que ens hem emportat una sorpresa... ens ha portat llaminadures!!! 


          

 



I l'altre grup de mitjans del Can Deu hem anat a la ludoteca y hem fet una mascara de videojocs al tornar a l'escola hem fet un puzzle gegant en dos grups i per acabar hem fet el repte del taulell que era fer una piràmide humana. 




El grup de grans de la Roureda hem anat a la ludoteca! Allà hem jugat a diversos jocs i hem fet un kahoot. 

I els grans del Roureda, hem anat a la ludoteca, allà hem jugat i fet les nostres mascàres.

I els grans del Roureda, hem anat a la ludoteca, allà hem jugat i fet les nostres mascàres. 





                 

Els joves han participat als jocs inclusius de la zona Nord, compartint activitats amb altres joves i persones de diferents entitats de la zona.  El final ha estat molt refrescant!


   






I DEMÀ LA FESTA DE L'ESCUMA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada