dilluns, 1 de juliol del 2024

5è dia de casal



 Escola Joan Oliver

I3, I4, I5

Avui com plovia i ha començat la setmana de l’aigua, hem fet la manualitat del cicle de l’aigua. Després, ens hem ajuntat tot infantil i hem jugat al joc de les estàtues i ens ho hem passat pipa ballant. A més, hem fet una gincana al gimnàs on no hem parat quiets ni un segon. Per últim, els infants han creat els seus propis tickets de cine i hem anat al cine sense haver de sortir de l’escola per veure la pel•lícula Elemental, ja que te molta relació amb la temàtica del casal (terra, aigua, aire i foc). 
Ens ho hem passat moooolt bé!!!




Mitjans Roureda 

Preparats per entrar al cinema!!!


Mitjans 2n Joan Oliver

Encara que la pluja ens ha tret el día de piscina, a l'escola ho hem passat molt bé. Hem fet jocs, hem vist si hi había gespa a la planta i hem vist una película molt significativa: elemental!



Escola Can Deu

I3

Avui ha sigut un dia de pluja, però també ha sigut un dia ple de manualitats, jugant amb la nostra creativitat!!





I4

Avui hem fet una manualitat. També hem fet una planta amb ulls.



I5

Tot i que la pluja no ens ha deixat anar a la piscina, ens ho hem passat pipa a l’escola! Hem fet polseres amb els nostres noms, diverses manualitats i jocs esportius.




Mitjans 1r i 2n


Avui hem començat el dia fent el taller relacionat amb l'element de la terra i hem plantat una planta. Després hem fet diferents jocs.





3r i 4t

Hem fet manualitats i jocs




Gaudi petits



Mitjans grans y petits guadi en un día de pluja




Grans i mitjans Gaudi



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada