dilluns, 16 de juliol de 2018

Comença la darrera setmana del Casal

Com cada setmana, seguim el fil conductor d'un monstruós casal, de manera que hem obert la quarta porta:Avui ha estat un matí de dilluns marcat per la pluja, no obstant l'hem gaudit realitzant diverses activitats grupals; en forma de jocs, manualitats i visionat d'una pel.lícula:

El grup de Grans de Roureda primerament han realitzat jocs entretinguts com el director d'orquestra o el assassí. En segon lloc, han vist una pel.lícula divertida, la qual és "Inside Out", a la vegada que educativa, ja que presenta les cinc emocions bàsiques: ràbia, fastig, por, alegria i tristesa. Aquesta pel.lícula l'han vist conjuntament el grup de Petits i Grans de Roureda.
Paral.lelament, els Joves han fet activitats variades, de caire més lúdic, com és el mate, i han finalitzat el marc monstruós, enganxant una fotografia de tot el grup, el qual simbolitza un preciós rècord del casal.
Avui les nostres magnífiques gimnastes han realitzat un bon treball tècnic i coreogràfic, qüestions essencials a la disciplina. Les imatges parlen per sí soles.


1 comentari: