divendres, 13 de juliol del 2018

Últim dia de colònies i jocs d'aigua!!

Ahir va ser l'última nit de colònies i els infants van fer una gala d'acomiadament i un concurs i es van vestir per a l'ocasió. Aquí els podem veure aprofitant les seves últimes hores a la casa de colònies:






L'últim dia l'han aprofitat al màxim. Han fet un joc de seguir pistes amb el mòbil per tal de trobar uns certs punts. Després s'han quedat una estona per gaudir del riu i la natura.







Però els infants del casal no s'han quedat indiferents, ja que mentre uns gaudien d'un dia d'aigua molt emocionant els altres acabaven la setmana realitzant jocs i parlant sobre les emocions.










Les nostres gimnastes han acabat la setmana realitzant un ball amb corda, un estri que tot i que sembla senzill pot arribar a ser molt complex! També han realitzat tot un seguit d'exercicis de flexibilitat d'esquena! Cada dia estan més àgils!!









Finalment, alguns infants han gaudit del menjar amb els seus monitors i s'ha de reconèixer que avui el menú estava molt bo!!! 



Ha estat una setmana súper emocionant i plena de sorpreses! Però això no s'acaba aquí, ja que encara ens queda una setmana de casal per gaudir-ne!!! Ara toca descansar i reprendre forces, bon cap de setmana!!!

1 comentari: