dijous, 5 de juliol del 2018

Bona tarda, avui dia 05/07/2018 hem passat un dia molt divertit de casal d'estiu, a continuació veureu que han fet els infants i adolescents.



Avui les noies de rítmica han descobert la vida i l'entrenament de les gimnastes de l'escola Russa.


Avui els petits del Floresta després d'estar jugant una estona al ratolí i el gat hem fet un taller. Hem començat a fer els nostres peus monstruosos. Finalment, hem fet un circuit al gimnàs i hem practicat els balls!!






Els mitjans de Floresta avui han tingut un dia molt divertit i amb molts invents pel mig. Primer han fet un circuit on aconseguien diferents invents que després han ordenat en una línia del temps. També han fet un taller on creàvem espuma de color. Per últim, han fet una petita classe de primers auxilis.







Avui els grans de Floresta han fet jocs de cohesió grupal. També han treballat sobre els primers auxilis i hean creat el nostre marc de fotos personalitzat








Avui les joves han jugat, han fet la pilota sensorial i han posat en pràctica el joc amb les seves normatives (futbol per a persones amb visibilitat reduïda / cegues).





Els petits del Roureda han fet un taller molt divertit i dinàmic!





Avui als mitjans del Roureda ens ha tocat fer un circuit on hem trobat diferents invents i els hem anat col·locant a una línia del temps, ha estat super divertit!! A més a més avui ens tocava quedar-nos a dinar al menjador i ho hem passat genial






Els grans hem fet jocs de cohesió de grups, taller per construir un marc de fotos monstruós i han aprés com fer un invent d'allò més actual: l'slime!







1 comentari: