dimarts, 17 de juliol de 2018

Dimarts a les escoles

Això s'acaba... queden molts pocs dies per continuar gaudint amb companys i monitors, estem a la recta final!! Per això estem aprofitant al màxim el temps. Avui ha estat un dia molt complert i entretingut a les escoles... Ho voleu veure?


Els més petits a primera hora hem fet una súper serp amb fruita. Ens ha quedat molt xula, mireu! A més, ha sigut saludable. Després, ens hem convertit en mòmies amb paper de wc. Per últim, ens hem inventat un esport.

Els grans hem fet jocs adaptats, com és el cas de volley asseguts a terra i fútbol amb les cames agafades. També hem fet un taller de primers auxilis en el qual han estat motivats i interessats!Els mitjans, hem desenvolupat unes activitats passades per aigua, per contrarestar aquesta calor! Avui els mitjans del roureda hem tingut un dia super entretingut!

Primer hem fet el marc de fotos per poder emportar-nos un magnífic record del casal.

A continuació hem realitzat un taller de primers auxilis, i hem après moltíssim!!


Avui les joves han jugat al Trivial Deu, un trivial d'esports que on van fer les preguntes a principis del Casal.
Després han hanat al pati a jugar a un joc que volien acabar de polir per divendres, ja que se'l van inventar la setmana passada.


Per últim, les noies de rítmica han treballat amb la pilota i la corda, han fent un entrenament dur i per això hem acabat amb una sessió de relaxació.


1 comentari: