dijous, 18 de juliol del 2019

Això ja s'acaba!!!


L'estiu passa ràpidament, i com ja us haureu adonat estem a mitjans de juliol, això només vol dir que el Casal d'Estiu 2019 està a punt de finalitzar. Per això tots els grups s'han dedicat a finalitzar els marcs de fotos i les seves respectives banderes, que demà alçaran a la festa final!



























A més a més, per fer més rodó el dia s'ha celebrat la festa dels colors!




Per altra banda, pels més petits el curs s'ha acabat!!! Com ja sabeu els dies, les setmanes i els mesos passen volant, i arribat, el moment de dir; adéu!!!

Avui posem punt final aquesta etapa tan important i especial per a nosaltres. Aquest matí ha sigut la festa final, en la que ens hem acomiadat de la ludoteca els que ens trobem en l'últim any. Esperem que us hagi agradat i que hàgiu estat còmodes.

Moltes gràcies a les famílies que ens han acompanyat en aquest moment tan rellevant per a nosaltres. Teníem moltes ganes que arribes aquest dia per poder-vos mostrar la nostra gran sorpresa, el ball.

Durant aquest curs dia rere dia hem compartit: aprenentatges, vivències, experiències i molt d'afecte entre nosaltres. Com ja sabeu els infants porten un àlbum on estan recollides totes les activitats i tallers que s'han dut a terme durant l'any.

També volem fer memòria que això no és un comiat per sempre, ja sabeu on ens podeu trobar. Teniu les portes obertes per qualsevol cosa i que podem estar en contacte!!! Que encara no us heu anat i, ja us trobem a faltar!!!

Altrament, volem donar les gràcies als pares les mares i els avis i a les àvies; sense vosaltres això no seria possible. Us agraïm la vostra confiança i amabilitat que heu mostrat tot l'any, ja que per a nosaltres això és essencial per al nostre dia a dia.

Una abraçada molt forta tant als infants com a les famílies. Us desitgem molta sort en la vostra següent etapa.

A continuació us deixem amb algunes fotografies prèviament a l'actuació.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada