dimecres, 10 de juliol del 2019

Dimecres de piscina per a tots i totes!!!

Després de la tempesta, sempre arriba la calma, i per fi, ha tornat a sortir el sol per fer-nos gaudir d'un dia fantàstic en remull.

Els més petits, però, hem tornat a treure els nostres vehícles. Així doncs, hem anat al gimnàs per estar més tranquils i tenir més espai.

Com ja sabeu els dimecres juguem a la piscina, on gaudim molt disparant amb les pistoles d'aigua i amb els nostres amics i amigues. Per aquest motiu, intentem aprofitar el temps al màxim possible i ens afanyem bastant a l'hora d'esmorzar.



Com heu pogut comprovar quan heu arribat, estàvem esgotats i per aquest motiu avui, us hem esperat a l'entrada de l'escola.

Els petits que avui han anat a la piscina, s'han remullat de valent. 




Degut a la pluja d'ahir, avui l'aigua estava una mica més freda de lo normal, i alguns dels mitjans han decidit romandre a la tovallola molt ben acompanyats/des.




Avui, a més a més, hem felicitat a l'Hugo, que ha estat el seu 9è aniversari. Felicitats Hugo!!!!





Els grans de l'escola roureda hem estat pràcticament tota l'estona en remull. Ens encanta l'aigua i gaudir de bons moments amb els companys/es.






Els grans del floresta, abans de banyar-nos, sempre ens posem crema els uns als altres per no cremar-nos. Després sempre ens queda una mica de temps per fer broma amb els companys/es i altres per fer els "posturetis" amb els monitors, je je!






Els joves, com ja sabeu, som una bona colla i no passem gens desapercebuts. Mireu que guapos i guapes!



Eps, i no ens oblidem dels que estem de colònies... Avui, malhauradament és l'últim dia, però us podem ben assegurar que han estat uns díes plens de bones experiències i aprenentatges que ens emportem amb nosaltres per sempre!


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada