divendres, 12 de juliol del 2019

Gimcana de jocs d'aigua i Festa de l'escuma


Acabem de tancar la penúltima setmana, i que millor forma de fer-ho amb pintura!!! La pintura és gairebé sempre està present a les nostres activitats i tallers, perquè ens ENCANTAAAAAAAAAAA!!!!

Per tant, avui ha sigut tot un repte!!!! Ens hem arriscat i hem pintat amb els peus!!!! Ens ho hem passat molt bé, molts de nosaltres no ho havíem fet mai. Així doncs, per poder realitzar-lo tots s’han establert uns torns, i cadascú de nosaltres ha anat deixant petjades sobre el mural, que ja veure més endavant!!!!









Això no vol dir que el nostre dia de piscina no s’hagi dut a terme. Un cop finalitzada la tasca, ens hem ficat a la piscina, sense pensar-nos-ho dues vegades. La veritat que amb aquesta calor ho hem agraït i MOOOOOLT!!!!




Per cert, continuem preparant una sorpresa que us farem la pròxima setmana. Cal que sabeu que cada vegada ho fem més bé,  que tenim moltíssimes ganes que ho veieu!!!!  

I mentrestant a can deu... amb aquesta calor, els nostres petits, mitjans, grans i joves també han gaudit de l'aigua i el seu cicle! A través de tota una gimcana d'allò més refrescant i les diferents proves!!!


Els petits s'ho han passat d'allò més bé, tota l'estona en remull!!!










Els mitjans tampoc s'han quedat enrere!!! i ho han donat tot en les proves.












De la mateixa manera que ho han fet els Grans i Joves! compartint bones estones amb els companys!!!
















I per acabar, per fi han pogut gaudir de l'esperada festa de l'escuma, de colors!!! On la diversió ha estat present i assegurada!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada