dilluns, 8 de juliol de 2019

Dilluns passat per aigua

Avui tocava piscina, però el temps no ens ho ha posat gens fàcil i un cop érem a punt d'entrar, ha començat a ploure. Malgrat això, hem tornat a les escoles i hem improvisat jocs i treballs manuals molt divertits!!!
Els més peques, avui han començat la setmana treballant moltíssim, no han parat quiets!!! Primerament han estat assajant una sorpresa que us tenen preparada. Porten ja temps preparant-la, però podríem dir que avui ha sigut dels dies que més bé els ha sortit.

Després d'esmorzar han estat pintant amb pintura de color gris una part de la corona, encara els queda molta feina per acabar-la. Aquesta la portaran l'últim dia del Casal.
Els petits s'ho han passat d'allò més bé pintant amb les mans, bufant amb canyetes i fins i tot han ballat i cantat tots junts!!!


A més a més.....


Han tingut temps lliure per jugar a jocs populars


   
                                                                               

        Han jugat a la boooooomba!!!!

       Y s'han menjat un gelat boniiiiiiiiiisim!!!!! 


Els mitjans han estat pintant i dibuixant, a més s'han menjat un gelat que estava mmm...boníssim!!!!!! Per finalitzar, han estat ballant una estoneta. 

Els grans i els joves han estat jugant al pati i al gimnàs a esports i jocs populars.

I per acabar el dia d'avui, els nens que han marxat de COLÒNIES!!!!!!!!!!!!!!!! Ja estan instal·lats, han dinat i s'han remullat en la piscina. Fins i tot han jugat a fer cabanyes!!!!! 
Demà més i millor!!!!!! Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada