divendres, 15 de juliol del 2022

14 de Juliol, SEGUIM A TOPE!!!

Com ja sabeu seguim amb la temàtica de jocs de taula a la tercera setmana de casal.

Començem amb l'escola la Roureda i els seus petits. On avui dijous hem pintat la nostra bandera, llençat el dau al joc de la Rufa on ens ha tocat fer-nos massatges entre nosaltres. I la Rufa ha visitat a tota l'escola.

Després seguim amb els Mitjans

Avui els videojocs han creat el seu propi joc de taula i en parelles han fet una receta molt original (eriçó) amb fruita i per finalitzar, han rebut la visita de la rufa i acceptat el seu repte.


Subida en curso: 2824874 de 2824874 bytes subidos.


Avui el grup de mitjans hem pintat els nostres taulells del tres en ratlla. Hem començat a fer el nostre propi joc de l'Oca. També hem fet els nostres propis plats de fruita de diferents animals i després... ens els hem menjat, estaven boníssims!!

Hem realitzat el noatre propi joc de taula i hem fet un eriçó amb fruita

Ara passem amb els grans de la Roureda:


Els gamers galàctics han fet un futbolín! També han resolt el repte de la rufa i han jugat a diversos jocs!


Els pitufos locos han estat fent un futbolí amb material reciclat i pasant-ho pipa al pati. També s'han quedat a dinar al menjador.


Ara passem amb l'escola Can Deu:
Els més petits.
Avui la Mascota Rufa ens ha proposat fer un repte:
Hem fet una torre
I després hem menjat, fruita, plàtan, Kiwi, Síndia, i Poma
Avui els Sonics del grup de mitjans de Can Deu, hem fet una oca del Sonic el repte de la Rufa i…. hem fet pinxitos de fruitaaa!!!Avui els grans del can deu hem fet taller de cuina, hem complert el repte de la rufa i ens ho hem passat d’allò més bé


Ara passem amb l'escola Gaudí:


Avui ha vingut la rufa y hem realitzat el repte amb exit! Tambe hem fet pinxos de fruita que estaben bonisims!Avui el grup sonics hem començat el matí fent un dominó, després hem superat el repte que ens ha portat la Rufa. En acabar l’estona d’esbarjo, hem jugat a la corda que ens encanta! I per acabar el matí, hem pintat bitlles i cadascú ha fet un disseny per la bandera.
Els grups de mitjans i grans hem creat la nostra bandera. També a vingut la Rufa a visitarnos i hem fet un repte!!


Per acabar avuí tenim els Joves!
Els joves hem començat amb esport, seguit d'una gimcana per buscar parelles de Jocs de taula, hem buscat per tot el pati!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada