dimarts, 5 de juliol del 2022

A tope amb la setmana de videojocs i la visita de la Rufa!!

Avui els "videojocs" el grup de mitjans del Roureda, ha rebut la visita de la Rufa, hem estat pensant en possibles reptes i montant/pintant dos trencaclosques, després hem estat al pati jugant en conjunt amb altres grups a l'among us!!






Els petits de la Roureda, després de la visita de la Rufa, hem pintat màscares de Mario Bros, Luigi i Goomba.







Els grans de la Roureda hem fet màscares sobre personatges de videojocs. També hem aconseguit alguns reptes i hem jugat a diversos jocs. A més ens ha visitat la RUFA!!








Els petits/mitjans del Gaudí hem fet un tetris, hem pintat unes màscares i decidir que fer amb el segon repte de la Rufa.









Avui dimarts, els mitjans de Can Deu, "els Sonics", hem tingut  mooooolta feina. Primerament, hem tornat a fer el taulell, ha tocat escriure una carta. Després mentre esperàvem a la Rufa hem fet alguns jocs al pati. La Rufa ens ha proposat fer el següent repte: un ball divertit!!! No us ho creureu, però, ja el tenim! Hem rigut molt i ens ho hem passat genial!!! Un cop esmorzats hem creat el nostre cub de videojocs dibuixant tots aquells personatges que més ens agraden!!! Per acabar el dia hem jugat al Amoung Us vivent realitzant diferents proves matemàtiques!!! I ara ens toca descansar per preparar-nos per aquesta nit!!!








El grup de petits de Can Deu estem molt contents, ja que ens ha visitat la Rufa i estem preparant el repte de la setmana amb molta il·lusió.

Avui ens ha tocat al joc de la Rufa, fer un castell humà i explicar acudits. 

I el taller que hem fet sobre els videojocs, ha sigut el Snake!!






Avui, el grup de joves del Joan Oliver, hem començat el dia amb una mica d'esport, seguidament d'una manualitat i per acabar, hem fet un taller de cuina.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada