divendres, 8 de juliol de 2022

FESTA DE L'ESCUMA!


Per finalitzar la segona setmana hem fet la festa de l'escuma! Ha estat un matí on tots els infants han gaudit jugant amb l'aigua i l'escuma. Ha sigut molt divertit!Als petits de l'escola Can Deu, els hi ha agradat molt la festa de l'escuma!


Els petits de l'escola Roureda, abans de jugar amb l'escuma, han acabat de fer un tetris.

Un altre grup de petits de l'Escola Roureda han fet puzles, després s'han divertit amb els companys jugant amb l'escuma!

El grup de mitjans de Can Deu, els Sònics, han anat al Roureda per gaudir de la festa de l'escuma. Allà, han fet alguns jocs i s'ho han passat genial!!


Els grups dels mitjans del Roureda s'han unit per fer unes màscares molt guais! Després s'hi han juntat amb totes les escoles per gaudir de la festa de l'escuma!!


Els Gamers galàctics també s'ho han passat molt bé jugant amb l'escuma!

Els grans de l'Escola Can Deu també han anat a la festa de l'escuma, han gaudit molt!El Grup de nois del 2010 han participat en la Festa de l'espuma. Han jugat tots plegats i han quedat ben nets!


Un altre grup de grans de l'Escola Roureda, abans d'anar a la festa de l'escuma, han jugat a diversos jocs!Els nois i noies de l'Escola Gaudi s'ho han passat d'allò més bé amb l'escuma!Els joves, després d'una sessió de voleibol grupal, han gaudit de la festa de l'escuma!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada