dimarts, 19 de juliol de 2022

19 de juliol; Recta final!

 Seguim amb la temàtica de jocs cooperatius a l'última setmana de casal.

I la començem amb els més petits

A l'Escola Roureda el grup de p5 "Play" ha dissenyat el joc del domino, han fet dibuixos amb fruites i després han après a fer bombolles!! A més, els ha vingut a veure la Rufa i li han donat un regal molt especial.
Per altra banda els mitjans, concretament el grup dels videojocs també han rebut a la Rufa!! aconseguint tots junts el repte. Després l'han acomiadat i han estat jugant a tota una sèrie de jocs cooperatius i s'ho han passat la mar de bé.


També els bitxos gamers han acceptat i superat el repte de la Rufa! han tornat a fer un taller de fang i després han anat al gimnàs a jugar a diferents jocs on han rigut moltíssim!!!


Els teen heroes, després de la visita de la Rufa han passat el matí fent diversos: jocs cooperatius, de confiança i jocs tradicionals, entre ells el mocador!! També han pogut jugar al seu propi joc de taula, creat ni més ni menys que per ells mateixos!!!Així mateix, també ha sigut un gran dia pels grups de grans; els gamers galàctics han regalat una super polsera a la Rufa, han passat el repte amb èxit i han fet un taller de cuina!!!! Estava tot boníssim!Els altres grups tampoc no han perdut el temps, durant el matí han estat fent diferents manualitats, jocs i també un taller de cuina!!!!! passant-ho molt i molt bé!


La Rufa també a visitat l'Escola Can Deu!!!! on d'igual manera ha proposat el seu repte cooperatiu.

Els més petits no han parat en cap moment: no només han aconseguit el repte, també han estat fent el dau per la festa final, massatges i jugant a molts jocs cooperatius!!!! s'ho han passat d'allò més bé!!!

El grup de mitjans, els sonics també han acceptat el repte de la Rufa i l'han superat, a més, han acabat el taulell!! també, a part, han fet un marc per possar la seva foto grupal, acabat la seva pròpia oca de sonic i per si fos poc, el dau per la festa final!!! Quina passada!!Els més grans han gaudit de la visita de la Rufa i han superat el repte, a més ho han passat genial fent tota classe de jocs, tallers i manualitats!!!!

L'escola Gaudí també ha rebut a la Rufa amb els braços oberts!!! han gaudit amb totes les lletres de la visita i el seu repte i com no podia ser d'una altre manera, l'han superat amb èxit!Els sonics han començat el matí fent el marc de fotos per la foto grupal!!! s'han acomiadat de la rufa després del repte i més tard han estat fent figures amb fruita, i per acabar en gran, han jugat a les bitlles!!!


El grup de mitjans a part del repte i la visita, ha dissenyat la seva bandera representativa!!! i han treballat la creativitat amb la fruita!!  Amb resultats espectaculars!!!

I per acabar però no menys importants: Els joves
Els quals, han començat el dia amb esport, han vist una pel·lícula escollida per ells, privilegi que els hi ha tocat tirant el dau al tauler de la Rufa i s'han quedat al menjador per compartir un àpat i una bona estona!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada