dilluns, 11 de juliol del 2022

Inici 3a Setmana!

  Avui hem començat la tercera setmana de casal inspirada en jocs de taula. 


Els més petits del Roureda han començat el matí amb jocs d'aigua i després del pati hem jugat al Memory i hem fet un puzle de Ladybug. 





El grup de P5 del Roureda "Play" hem fet jocs d'aigua que ens hem remullat molt perquè fa molta calor! Després hem fet jocs i per finalitzar un massatge del qual repetirem. 



Els petits de l'escola Can Deu hem estat jugant a jocs d'aigua, com per exemple la bomba amb globus i si es trencava, havíem de llençar aigua amb la pistola a la persona que se li havia trencat el globus. També hem jugat a jocs de taula molt divertits!



Per començar la tercera setmana, el grup de petits i mitjans de l'escola Gaudí, hem estat jugant a diferents jocs de taula com el lince i el bzum-bzum, després d'esmorzar ens hem remullat una mica. 




Els mitjans de l'escola Roureda, hem estat jugant a jocs d'aigua i després hem jugat al bingo!






L'altre grup de mitjans de l'escola Roureda, "les i els bitxos gamers", hem començat el matí fent jocs d'aigua on ens hem mullat molt. Després d'haver esmorzat hem jugat a jocs diferents i molt divertits!





A més han aconseguit el repte del tauler (trencaclosques) i jugat a jocs de taula.





Avui els Sonics del Can Deu, per començar hem fet anar el taulell i ens ha tocat PREMI!! Així que teníem piruletes!!!! Després hem fet un punt de llibre sobre els videojocs i per acabar hem jugat a jocs d'aigua!!



Avui els mitjans i grans de l'escola Gaudí, hem jugat a jocs de taula i hem fet jocs d'aigua.



Els gamers galàctics han fet jocs d'aigua, després han fet diversos jocs de taula!



L'altre grup de grans de l'escola Roureda hem estat jugant a diferents jocs i fent manualitats i després ens hem mullat amb jocs d'aigua molt divertits!


Els grans del Can Deu avui hem fet jocs d'aigua i hem jugat al qui sóc?

Avui l'altre grup de grans del Can Deu hem jugat a jocs d'aigua i ens hem decorat el cos.





Els joves han tingut el primer contacte amb el handbol, després hem començat amb una súper manualitat sorpresa i hem acabat amb jocs d'aigua.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada